Ρόδος: Προφυλακιστέος και για τον βιασμό της 19χρονης ο ένας εκ των δολοφόνων της Τοπαλούδη

Ρόδος: Προφυλακιστέος και για τον βιασμό της 19χρονης ο ένας εκ των δολοφόνων της Τοπαλούδη
O ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που φέρεται να εμπλέκεται σε βιασμούς στη Ρόδο

Η ανακρίτρια Ρόδου έκρινε προφυλακιστέο τον 19χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του αρνείται τις κατηγορίες. Αναγκάστηκαν να τον φυγαδεύσουν για να αποφύγει το λιντσάρισμα.

Προφυλακιστέο για τον βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ, έκρινε η ανακρίτρια Ρόδου τον 19χρονο ο οποίος ήδη κρατείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 19χρονου, Στέλιος Κιουρτζής, ο εντολέας του αρνήθηκε τις κατηγορίες και παρέθεσε ισχυρισμούς οι οποίοι αντικρούουν τα όσα έχουν καταγγελθεί σε βάρος του.

Όπως δήλωσε στο Star ο κ. Κιουρτζής, η “φερόμενη ως παθούσα έχε πέσει σε πλείστες όσες αντιφάσεις τόσο στην προανακριτική κατάθεσή της, όσο και στην ανακρίτρια πλημμελειοδικών Ρόδου”.

Ο δικηγόρος του 19χρονου τονίζει πως δεν μπορεί να παραθέσει περισσότερα στοιχεία καθώς η κύρια ανάκριση είναι μυστική αλλά και διότι πρόκειται για μία υπόθεση που εμμέσως σχετίζεται με την υπόθεση Τοπαλούδη και ισχυρίζεται πως η κατάθεση του πελάτη του θα ανατρέψει τις καταγγελίες της 19χρονης.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο 19χρονος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο υπό άκρα μυστικότητα και εισήλθε από την πίσω πόρτα, υπό τον φόβο του λιντσαρίσματος. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα