Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών σε τροχαίο στη Ρόδο

Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών σε τροχαίο στη Ρόδο

Βαριά τραυματισμένη η γιαγιά του παιδιού και ελαφρύτερα η μητέρα του που ήταν και η οδηγός. Η οικογένεια ήταν από την Ρωσία και έκαναν διακοπές στο νησί

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε στη Νότια Ρόδο, όταν μία 35χρονη τουρίστρια από την Ρωσία έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε σε ξεροπόταμο από ύψος 4 μέτρων.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να τραυματιστεί η 2,5 ετών κόρη της και βαριά η 70χρονη γιαγιά του παιδιού. Τόσο η γιαγιά όσο και η μητέρα του παιδιού μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονται. Η οικογένεια ήταν από την Ρωσία και έκαναν διακοπές στο νησί της Ρόδου.

Το τροχαίο σημειώθηκε μετά από στροφές σε ευθεία, χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος, όπως προκύπτει από την μέχρι τώρα προανάκριση, επί της επαρχιακής οδού Κατταβιάς-Απολακιάς και με κατεύθυνση από τα  νότια του νησιού προς την πόλη της Ρόδου. Έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος πραγματοποιεί το Α.Τ. Αρχαγγέλου Ρόδου.

SHARE:

24Media Network