Ρόδος: Ξεσπά η αδελφή της 19χρονης που βιάστηκε από τον δολοφόνο της Τοπαλούδη

Ρόδος: Ξεσπά η αδελφή της 19χρονης που βιάστηκε από τον δολοφόνο της Τοπαλούδη

"Ο 19χρονος την χτύπησε. Έτσι, φοβήθηκε η κοπέλα και συνέχισε. Ήθελε να φύγει, τους έλεγε να την αφήσουν να φύγει", δήλωσε η αδελφή της 19χρονης.

Η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" παρουσίασε τη συνέντευξη που τους είχε παραχωρήσει η αδελφή της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, η οποία βιάστηκε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, από τον 19χρονο Αλβανό και έναν ακόμη νεαρό Ρομά. 

Όπως ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ η ομάδα της εκπομπής είχε τη συνέντευξη νωρίτερα στα χέρια της απ' όταν άρχισε να εξιχνιάζεται η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, δεν μπορούσε να τη δημοσιοποιήσει έως ότου καταγγέλθηκε το περιστατικό του βιασμού. 

Το εν λόγω περιστατικό και η καταγγελία της 19χρονης συγκλόνισε για άλλη μια φορά το πανελλήνιο, ενώ οι αποκαλύψεις για τη δράση του 19χρονου Αλβανού, και όχι μόνο, στη Ρόδο, διαδέχονται η μία την άλλη. 

Ο πατέρας της 19χρονης περιέγραψε το πώς παγίδευσαν την κόρη του, όπως και η ίδια η 19χρονη, αλλά και η αδελφή της που έσπασε τη σιωπή της και είπε τα παρακάτω:

"Επειδή ξέρουν ότι η κοπέλα έχει κάποια προβλήματα, της ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αμάξι ενός φίλου του. Η κοπέλα δέχτηκε, πήγε και κλειδώσανε το αμάξι. Έπειτα, πήγαν λίγα μέτρα πιο κάτω και της ζήτησαν να της κάνει (...) εκείνη δεν ήθελε, την πίεσαν συνέχισαν για λίγο και επειδή ακούστηκαν φωνές από μια άλλη παρέα πιο κάτω, έφυγαν και πήγαν στο Ενυδρείο. Εκεί, σε κάποιες δημόσιες τουαλέτες, της ρίξανε χαστούκι και της είπαν ότι αν δεν το κάνει θα φάει ξύλο. Ο 19χρονος μαζί με ένα άλλο παιδί. Ο 19χρονος την χτύπησε. Έτσι, φοβήθηκε η κοπέλα και συνέχισε. Ήθελε να φύγει, τους έλεγε "αφήστε με να πάω σπίτι μου". Έγινε σεξουαλική πράξη με εκβιασμό και ξυλοδαρμό. Μετά την άφησαν και εκείνη έφυγε τρέχοντας στο σπίτι της."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία στη Ρόδο, Ελένη Τοπαλούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρόδος: "Παγίδευσε και βίασε την 19χρονη κόρη μου ο δολοφόνος της Τοπαλούδη"

"Με χτυπούσαν για να με βιάσουν": Σοκάρει η 19χρονη - θύμα του δολοφόνου της Τοπαλούδη

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ξεσπά: Σαν λύκοι κατασπάραζαν τα κοριτσόπουλα

SHARE:

24Media Network