Ρόδος: Υπόθεση απάτης πίσω από την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Ρόδος: Υπόθεση απάτης πίσω από την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες
SHUTTERSTOCK

Μία απίστευτη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση. Συγγενής φέρεται να τη σχεδίασε και να την εκτέλεσε με στόχο την εξαπάτηση της μητέρας.

Απίστευτη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση του φερόμενου βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο, τη στιγμή όπου ένα πρόσωπο, από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού που γνωρίζει λεπτομέρειες για την υπόθεση, αναμένεται να προσέλθει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου για να καταθέσει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μία λοίμωξη του παιδιού φέρεται να αποτέλεσε αφορμή για να στηθεί μια ολόκληρη σκευωρία προκειμένου να εξασφαλιστεί ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα, όπως αποκαλύπτουν και οι έρευνες των αρχών.

ADVERTISING

Από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, προέκυψε ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα. Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο, η μητέρα, έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού.

Η συγκεκριμένη συγγενής, έθεσε σε εφαρμογή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα απίστευτο σε σύλληψη και εκτέλεση σχέδιο για να αφαιρέσει χρήματα από την μητέρα και ακολούθως από τον παππού του παιδιού.

Όπως αναφέρει η "Δημοκρατική", η γυναίκα προθυμοποιήθηκε να εξετάσει το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη στα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί για αυτό το "Χαμόγελο του Παιδιού" όπου υποστήριξε πως εργαζόταν γνωστό της πρόσωπο και ότι έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να "κουκουλώσει" την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ζητούσε 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί.

Όπως αναφέρει η "Δημοκρατική", η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παιδική κακοποίηση, Κακοποίηση, Βιασμός
SHARE:

24Media Network