Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στου Ρέντη - Έξι συλλήψεις

Ελληνική Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία EUROKINISSI

Αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα χέρια από πέτρες - Πώς εξελίχθηκε η συμπλοκή που ξεκίνησε από έναν έλεγχο οχήματος κοντά στον καταυλισμό των Ρομά.

Επίθεση σε βάρος αστυνομικών σημειώθηκε από ομάδα Ρομά στο ύψος του Ρέντη, στη συμβολή της Κηφισού με την οδό Πειραιώς.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πιο νωρίς επί της Λ. Κηφισού όταν το πλήρωμα το περιπολικού αντιλήφθηκε ένα Citroen Saxo στο οποίο επέβαιναν 6 Ρομά.

Οι επιβαίνοντες κρίθηκαν ύποπτοι και οι αστυνομικοί τους έκαναν νόημα να σταματήσουν για να τους ελέγξουν, όμως εκείνοι δεν υπάκουσαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και παρέσυραν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν πλέον στη συμβολή της Λ. Κηφισού με την οδό Πειραιώς στου Ρέντη, όπου υπάρχει κοντά καταυλισμός Ρομά.

ADVERTISING

Τότε, τόσο εκείνοι όσο και άλλοι Ρομά από τον διπλανό καταυλισμό επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον τους και συνεπλάκησαν μαζί τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν στα χέρια και τον έναν αστυνομικό στο κεφάλι.

Μάλιστα, ακούστηκε και πυροβολισμός από κυνηγετικό όπλο από την πλευρά του καταυλισμού και οι αστυνομικοί έριξαν μία προειδοποιητική βολή στον αέρα, μέχρι να φτάσουν οι ενισχύσεις τους.

Σύντομα στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν στην σύλληψη των έξι Ρομά που προκάλεσαν το επεισόδιο και πλέον πέρα από τις κατηγορίες που τους βαραίνουν για τις πράξεις τους, ελέγχονται αν απασχολούν και για τυχόν άλλες παράνομες ενέργειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση με μάρμαρα κατά αστυνομικών στην οδό Πειραιώς - Δύο τραυματίες

SHARE:

24Media Network