Σάκης Ρουβάς: “Βράζει” το Twitter μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη

Σάκης Ρουβάς: “Βράζει” το Twitter μετά τις δηλώσεις για Λιγνάδη
Σάκης Ρουβάς glomex

Τη δίκαιη οργή χιλιάδων χρηστών του Twitter προκάλεσε η τηλεοπτική συνέντευξη του Σάκη Ρουβά και η έκφραση συμπόνιας για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Τις οργισμένες αντιδράσεις χιλιάδων χρηστών του Twitter έφερε η σημερινή τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, όπου δήλωσε ευθαρσώς πως “συμπάσχει” με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τη στιγμή που η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη δικαστικά, με τον άλλοτε διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ των δηλώσεών του, αρκέστηκε στα συναισθήματα “αγάπης, θαυμασμού και συμπόνιας” για τον Δημ. Λιγνάδη, αφήνοντας ελάχιστο χώρο και χρόνο για τα θύματα, πάντα με όρους (λανθασμένους μάλιστα) ίσων αποστάσεων.

Η τοποθέτηση του Ρουβά:

Όπως ήταν λογικό, το #xamogelakaipali ανέβηκε στα πρώτα trends της ημέρας, με χιλιάδες σχόλια κατά του Σάκη Ρουβά, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβαλλαν και κατά της Σίσσυς Χρηστίδου, για το γεγονός ότι δεν πήρε θέση, αφήνοντας τον τραγουδιστή να σχολιάζει χωρίς να τον διακόπτει, σε μία συγκαταβατική και σιωπηρή στάση.

Ιδού ορισμένα σχόλια στο Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα