Σάμος: Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί λόγω μικρής συμμετοχής

Σάμος: Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί λόγω μικρής συμμετοχής
Shutterstock

Το ποσοστό εμβολιασμένων πολιτών στη Σάμο δεν ξεπερνά το 35% ενώ η μικρή συμμετοχή στο πρόγραμμα έκλεισε το εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργούσε στο κλειστό γυμναστήριο.

Στη Σάμο οι πολίτες δεν θέλουν να εμβολιαστούν κι αυτό φαίνεται απο την πολύ μικρή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Την Πέμπτη 3/6 η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου “Αγιος Παντελεήμων” εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία “οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στο πλαίσιο του σχεδίου “Γαλάζια Ελευθερία”, που θα πραγματοποιούνταν στις 05 έως 09 Ιουνίου 2021 στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλεως Σάμου, αναβάλλονται λόγω μικρής συμμετοχής των πολιτών του νησιού μας. Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να συνεχίσουν να κλείνουν ραντεβού στα τρία εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο νησί μας”.

Το θέμα αρχικά έκανε γνωστό ο βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε μεταξύ άλλων οτι τα διαθέσιμα ραντεβού ήταν 4.300 αλλά κλείστηκαν μόλις 110.

Κατά την επικοινωνία που είχε ο κ. Στεφανάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους, ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας τού είπε πως είχαν προγραμματιστεί να έρθουν 25 γιατροί από πολλά  Νοσοκομεία της Χώρας, για να διενεργήσουν τους εμβολιασμούς στο Βαθύ αλλά ακυρώθηκαν λόγω του μικρού αριθμού συμμετοχών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα