Σε 7 ΚΕΠ οι αιτήσεις για τα προβλήματα με τη ΔΕΗ

ΑΘΗΝΑ-Επίσκεψη του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στο ΚΕΠ Ενιαίας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Επίσκεψη του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στο ΚΕΠ Ενιαίας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Στα σημεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη θα πρέπει να απευθυνθούν οι διαμένοντες στον δήμο Αθηναίων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ. Τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους

Στα επτά σημεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη, του δήμου Αθηναίων, θα πρέπει να προσέλθουν από αύριο και έως την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες του δήμου Αθηναίων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ, δηλαδή έχει κοπεί το ρεύμα ή πρόκειται άμεσα να κοπεί λόγω αδυναμίας καταβολής του αντιτίμου του λογαριασμού.

Οι δημότες, που από την 1η Νοεμβρίου έχουν ενταχθεί στις κοινωνικο-προνιακές δομές του δήμου, θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητά τους και το λογαριασμό της ΔΕΗ.

Τα στοιχεία θα συλλέξει ο δήμος Αθηναίων και στη συνέχεια θα τα προωθήσει στην ΔΕΗ προκειμένου να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network