Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που χτύπησε καθαρίστρια. Κικκίλιας:"Δεν θα ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές"

Απολυμένη καθαρίστρια ξεσπά σε λυγμούς με την ανακοίνωση της αρνητικής απόφασης του Αρείου Πάγου έπειτα από την εκδίκαση της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο, την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Απολυμένη καθαρίστρια ξεσπά σε λυγμούς με την ανακοίνωση της αρνητικής απόφασης του Αρείου Πάγου έπειτα από την εκδίκαση της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο, την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Με υπουργική εντολή τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός των ΜΑΤ που χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, από πίσω, καθαρίστρια

Σε διαθεσιμότητα, με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, τέθηκε σήμερα ο αστυνομικός των ΜΑΤ που χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, από πίσω, καθαρίστρια στα προχθεσινά επεισόδια έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Ο αστυνομικός εντοπίστηκε έπειτα από την έρευνα που έγινε στα ΜΑΤ, με αφορμή το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στο οποίο φαίνεται την ώρα που χτυπάει την καθαρίστρια.

Σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

"Οι αρχές της ισονομίας, της ισοπολιτείας και του Κράτους Δικαίου θα πρέπει να είναι από όλους σεβαστές. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, δεσμεύτηκα ότι θα σταθώ δίπλα στους αστυνομικούς, αρωγός και συνεργάτης τους σε κάθε νόμιμη ενέργειά τους. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτώ συμπεριφορές που προσβάλλουν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και πλήττουν τη σχέση εμπιστοσύνης αστυνομικών και πολιτών", δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκτός εξοπλισμού στολής το "μεταλλικό" γάντι του αστυνομικού

Το ύπουλο χτύπημα στη Φωτεινή Νικηταρά 10-6-2014

SHARE:

24Media Network