Σε ύφεση η φωτιά κοντά στο γήπεδο Χαϊδαρίου

Σε ύφεση η φωτιά κοντά στο γήπεδο Χαϊδαρίου
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η φωτιά εντοπίζεται κοντά στον αστικό ιστό που επί του παρόντος δεν απειλείται άμεσα, ενώ έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση στο σημείο και έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση και χαμηλή βλάστηση στο Χαϊδάρι, πλησίον του γηπέδου της περιοχής και αρκετά κοντά στον αστικό ιστό, που επί του παρόντος, δεν απειλείται άμεσα.

Στο σημείο, μαζί με τις ενισχύσεις που κατέφτασαν, συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο ελικόπτερα.

Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις αποτελούνται από 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το μηχανοκίνητο τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.) και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο χάρη και στην άμεση επέμβαση, εμφανίζει ήδη καλύτερη εικόνα.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς έγινε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου από Παπανδρέου και Κ. Παλαμά από Σωκράτους. Επίσης, πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας σε κάθετες οδούς που οδηγούν σε αυτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα