Σε Σκόπελο και Σκιάθο παραθερίζει ο Σέρτζιο Μαρκιόνε της FIAT

Fiat Chrysler CEO Sergio Marchionne, and others, listens to President Donald Trump speak at the American Center of Mobility, Wednesday, March 15, 2017, in Ypsilanti Township, Mich. (AP Photo/Evan Vucci)
Fiat Chrysler CEO Sergio Marchionne, and others, listens to President Donald Trump speak at the American Center of Mobility, Wednesday, March 15, 2017, in Ypsilanti Township, Mich. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Η πολυτελής θαλαμηγός του αγκυροβολεί τις τελευταίες δύο ημέρες ανοιχτά του λιμανιού της Σκοπέλου

Στις Σποράδες βρίσκεται για τις διακοπές του και ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, ο ισχυρός άνδρας της Ferrari και πρόεδρος της FIAT, για να απολαύσει τη μοναδική ομορφιά των νησιών. Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε έφτασε με την εκπληκτική θαλαμηγό του στην Σκόπελο με συντροφιά μια παρέα γνωστών Ιταλών επιχειρηματιών.

Η πολυτελής θαλαμηγός -που βρισκόταν, τις δύο προηγούμενες ημέρες, αρόδο στα ανοιχτά του λιμανιού στη Χώρα Σκοπέλου- μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 άτομα, ενώ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης.

Το καθημερινό πρόγραμμα του Σέρτζιο Μαρκιόνε και της παρέας του -σύμφωνα με τους ντόπιους- εκτός από ελληνικό καφεδάκι και ψαράκι, στα πιο γνωστά στέκια του νησιού, περιλαμβάνει μπάνια σε παραλίες που προσεγγίζονται μόνο με σκάφος, αλλά και ηλιοθεραπεία στο σκάφος τους!

Ο Ιταλός επιχειρηματίας, εδώ και δύο χρόνια, έχει αναλάβει το τιμόνι της Ferrari, έπειτα από μία πολύ πετυχημένη πορεία ως διευθύνων σύμβουλος FIAT. Στη συνέχεια, προχώρησε στον "γάμο" της σπουδαίας ιταλικής φίρμας με την αμερικανική Chrysler, δημιουργώντας το group FCA Group.

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται από χθες στα ερημονήσια Κυρά Παναγιά και Ψαθούρα, ενώ από αύριο θα καταπλεύσει στην Σκιάθο, όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: AP Photo/Evan Vucci)

SHARE:

24Media Network