Σε κώμα ο Κούζμιτς μετά από τροχαίο ατύχημα

Σε κώμα ο Κούζμιτς μετά από τροχαίο ατύχημα

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ ο Όγκνιεν Κούζμιτς του Ερυθρού Αστέρα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο στέρνο σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Ανησυχία στη Σερβία και στον μπασκετικό κόσμο. Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ ο Όγκνιεν Κούζμιτς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Μπάνια Λούκα (πόλη της Σερβίας) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο στέρνο, ενώ κάποια ΜΜΕ αναφέρουν ότι έπεσε σε κώμα!

Η κατάσταση του σέντερ του Ερυθρού Αστέρα θεωρήθηκε κρίσιμη, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο στο Βελιγράδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως αναφέρουν ότι ο εγκέφαλός του φαίνεται να μην έπαθε κάτι από την σύγκρουση.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού επέστρεφε από έναν γάμο που είχε πάει και με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο. Στο αυτοκίνητο επέβαινε μαζί του και ο Σέρβος μπασκετιμπολίστας, Μπόγκνταν Ίλιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, επιβεβαιώνοντας την είδηση, τονίζοντας πως όταν έχει ενημέρωση θα δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: 

Sport24.gr

SHARE: