Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές 18 μελών του Ρουβίκωνα μετά την εισβολή στην Πρεσβεία της Ισπανίας

Εισβολή του Ρουβίκωνα στην ισπανική πρεσβεία στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε σήμερα το πρωί, ενώ πραγματοποιήθηκε και κατάληψη της πρεσβείας. Πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκε πανό για την Καταλονία και το τελευταίο δημοψήφισμα. Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εισβολή του Ρουβίκωνα στην ισπανική πρεσβεία στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε σήμερα το πρωί, ενώ πραγματοποιήθηκε και κατάληψη της πρεσβείας. Πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκε πανό για την Καταλονία και το τελευταίο δημοψήφισμα. Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Όλοι τους αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και διατάραξη σχέσεων με άλλη χώρα

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 18 προσαγωγές μελών της αντιεξουσιαστικής ομάδας του Ρουβίκωνα, ύστερα από την εισβολή τους στο κτίριο που στεγάζεται η Πρεσβεία της Ισπανίας επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου 21 και της κατάληψης που ακολούθησε.

Την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και διατάραξη σχέσεων με άλλη χώρα.

Μάλιστα, με νεότερη ανακοίνωσή τους στο διαδίκτυο, οι Ρουβίκωνες προχώρησαν σε κάλεσμα την ίδια μέρα στην Ευελπίδων.

Η νέα τους εισβολή έγινε με αφορμή τα γεγονότα στην Καταλονία και την στάση που κράτησαν οι ισπανικές Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Η στιγμή της προσαγωγής μελών του Ρουβίκωνα, στην ισπανική πρεσβεία

Εισβολή Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Ισπανίας - 18 προσαγωγές

SHARE:

24Media Network