Σεμινάριο αναζητώντας ευτυχία

Σεμινάριο αναζητώντας ευτυχία

Σεμινάρια οδού Αθηνάς: Ποιοι παράγοντες οδηγούν σε μια ευτυχισμένη ζωή;

Οι Εκδόσεις Κέρκυρα - economia publishing ξεκινούν για το 2015 τα «Σεμινάρια Οδού Αθηνάς» με σκοπό την ανάπτυξη και εξάσκηση της κριτικής σκέψης και την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Τα σεμινάρια καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας: τρόποι να είμαστε ευτυχισμένοι, μυστικά της διαδοχής στις οικογενειακές επιχειρήσεις, κάποτε η ελληνική βιομηχανία: πράξεις του παρελθόντος - μαθήματα του μέλλοντος, μέθοδοι για να κάνουμε το βιογραφικό μας να ξεχωρίσει κ.α.

Σεμινάριο αναζητώντας ευτυχία

Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις 18:30 οι εκδόσεις Κέρκυρα – economia Publishing διοργανώνουν σεμινάριο για την ευτυχία! Ένας ψυχίατρος, ένας οικονομολόγος και ένας life coach συζητούν για την ευτυχία στη σύγχρονη ζωή στην αίθουσα Eco 2 του ομίλου economia. Ομιλητές είναι ο Παύλος Σακκάς, αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Γιάννης Υφαντόπουλος, καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Άγγελος Δερλώπας, Iδρυτής Positivity Coaching.

Γενική είσοδος: 15,00€

Early bird (κρατήσεις έως 15/02): 10,00€

Φοιτητικό: 10,00€

Κρατήσεις εισιτηρίων: http://economia.gr/el/article/entry/2645

Πληροφορίες: 2103314714

www.economia.gr

Βλαχάβα 6-8, Αθήνα (Μετρό Μοναστηράκι)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Με κάθε αγορά εισιτηρίου οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν δωρεάν το βιβλίο Ευτυχία ή NLP (νευρογλωσσικός προγραμματισμός) ενώ διατίθενται ειδικές τιμές για φοιτητές και ΑΜΕΑ.

SHARE:

24Media Network