Serial killer Κύπρου: Ανασύρθηκε εύρημα τυλιγμένο σε ύφασμα στην “Κόκκινη Λίμνη” – Έρευνες στο Ξυλιάτο

Serial killer Κύπρου: Ανασύρθηκε εύρημα τυλιγμένο σε ύφασμα στην “Κόκκινη Λίμνη” – Έρευνες στο Ξυλιάτο
Τυλιγμένο σε ύφασμα το νέο εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη Reporter.com.cy

Για 25η μέρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Οι αρχές αναζητούν δύο θύματα του "Ορέστη", στην Κόκκινη Λίμνη και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Το πρωί της Τετάρτης το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar, μεταφέρθηκε στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου άρχισε το σκανάρισμα της λίμνης σε μια προσπάθεια για εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Στο μεταξύ, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό συνεχίζονται από το πρωί της Τετάρτης οι έρευνες με δύτη και με τη χρήση ρομποτικής κάμερας για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive.com, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης ανασύρθηκε εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη, με τη βοήθεια του δύτη. Τυλιγμένο σε ύφασμα το εύρημα που ανασύρθηκε , αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει περί τίνος αντικειμένου πρόκειται.

Στο σημείο έφτασαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, μετά τον εντοπισμό του ευρήματος. Κατέφθασαν στην Κόκκινη Λίμνη τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, ενώ έσπευσαν και πυροτεχνουργοί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο λόγος για τον οποίο κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reporter.com.cy, δεν πρόκειται τελικά για σορό. Σε λίγο αναμένεται ενημέρωση για το τι ανευρέθηκε. Φαίνεται πως, τελικά, το αντικείμενο που βρέθηκε ήταν ξύλο τυλιγμένο με τρία σφουγγάρια, που ήταν τυλιγμένο με φλοκάτη.

Εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη Reporter.com.cy

Κόκκινη Λίμνη Sigmalive.com

Την Τρίτη ερευνήθηκαν από δύτη διάφορα σημεία της Κόκκινης Λίμνης που είχαν εκ νέου σηματοδοτηθεί, χωρίς, ωστόσο, ουσιαστικό αποτέλεσμα. Δύτης καταδύθηκε στην Κόκκινη Λίμνη για να ερευνώντας τα σημεία, ώστε να δει τι είναι οι διογκώσεις εντός της λίμνης, καθώς η τρίτη βαλίτσα μπορεί να είναι κρυμμένη μέσα στη λάσπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα