Serial Killer Κύπρου: Για μήνες φωτογράφιζαν βαλίτσες εκεί που βρέθηκε το πτώμα στη βαλίτσα

Serial Killer Κύπρου: Για μήνες φωτογράφιζαν βαλίτσες εκεί που βρέθηκε το πτώμα στη βαλίτσα

Ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουρά έχει ομολογήσει ότι έβαλε σε βαλίτσες τα πτώματα της 39χρονης Maricar Valdez Arquiola, της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης Elena Natalia Bunea και τα πέταξε στη λίμνη.

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου. Ο ίδιος έχει ομολογήσει τη δολοφονία πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών.

Λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα από τα νερά της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό ανασύρθηκε η πρώτη βαλίτσα που κρύβει μέσα της τη σορό ενός εκ των θυμάτων του κατά συρροήν δολοφόνου “Ορέστη”. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, η σορός ανήκει σε γυναίκα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι το μικρού παιδιού.

sigmalive.com

 
sigmalive.com

Οι Αρχές έχουν σηματοδοτήσει την περιοχή, προκειμένου να ανασυρθεί και η δεύτερη βαλίτσα που έχει εντοπιστεί στη λίμνη και πιθανώς περιέχει τη σορό ενός ακόμη θύματος του 35χρονου ίλαρχου.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι το γεγονός πως η κόκκινη λίμνη ήταν “σποτ” για φωτογραφίες, πολλές εκ των οποίων απεικονίζουν βαλίτσες.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες απεικονίζουν σε κοινή θέα βαλίτσες βυθισμένες στη λάσπη, αφού η στάθμη του νερού την περίοδο όπου είχαν τραβηχτεί ήταν πολύ χαμηλότερη από σήμερα.

Οι βαλίτσες που απεικονίζονται είναι άγνωστο εάν έχουν μετακινηθεί ή εάν πρόκειται για τις βαλίτσες τις οποίες επικαλείται ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος. Επίσης, είναι άγνωστο εάν πρόκειται για τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν χθες από τις Αρχές και θα γίνει σήμερα η ανάσυρσή τους.

Πάντως, σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες με το συγκεκριμένο σημείο και την εγκαταλελειμμένη βαλίτσα.

Όπως φαίνεται το κόκκινο τοπίο σε συνδυασμό με τη βυθισμένη βαλίτσα αποτελούσε το ιδανικό τοπίο για φωτογραφίες, ένα χόμπι που δεν είναι ξένο με τον 35χρονο καθ’ομολογία μανιακό δολοφόνο.

Απαντήσεις πάντως σε αυτό το «αίνιγμα» θα δοθούν μόνο μετά την ανάσυρση των βαλιτσών και η επιστημονική εξέτασή τους.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα