Φρίκη χωρίς τέλος με τον serial killer στην Κύπρο: Πετούσε βαλίτσες με πτώματα μέσα σε λίμνη

Φρίκη χωρίς τέλος με τον serial killer στην Κύπρο: Πετούσε βαλίτσες με πτώματα μέσα σε λίμνη

Τελειωμό δεν έχουν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 35χρονο ίλαρχο στην Κύπρο, που πλέον έχει ομολογήσει επτά φόνους γυναικών, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά κοριτσάκια. Σε νέο σημείο μετατοπίζονται οι έρευνες, υπό το φόβο ότι σοροί και στοιχεία έχουν "εξαφανιστεί".

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του serial Killer στην Κύπρο, καθώς οι έρευνες για την ανεύρεση των σορών στρέφονται πλέον στην “Κόκκινη Λίμνη”. Αφού ομολόγησε τρεις ακόμη φόνους γυναικών, με το σύνολο των επιβεβαιωμένων θυμάτων του να ανέρχεται πλέον στα επτά, ο αποκαλούμενος “Ορέστης” υπέδειξε το σημείο στην Αστυνομία, η οποία “χαρτογραφεί” την περιοχή με drone προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικές οι έρευνες.

Υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων, επανασυνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο δράστης, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Τις πέταξε μέσα σε βαλίτσες

Η φρίκη μοιάζει να μην έχει τέλος, αφού, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να πέταξε στη λίμνη δύο από τα θύματά του, την 36χρονη Ρουμάνα και την 8χρονη κόρη της, αφού πρώτα τις έβαλε σε βαλίτσα.

Όσο για την 29χρονη Maricar, στην περίπτωσή της ακολούθησε την ίδια τεχνική με άλλα θύματά του, δηλαδή τις έδεσε τα άκρα, την τύλιξε σε ένα σεντόνι τοποθετώντας πέτρες και την πέταξε στο νερό.

Τοξικό νερό

Οι έρευνες στη συγκεκριμένη λίμνη είναι ιδιαίτερα δύσκολες λόγω της οξείδωσης στο νερό, το οποίο είναι τοξικό περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων χαλκοπυρίτη και σιδηροπυρίτη, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να έχουν “εξαφανιστεί” οι σοροί ή άλλα χρήσιμα ευρήματα για την έρευνα.

Συνεχείς έρευνες

Οι κυπριακές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και στο φράγμα Ξυλιάτου, κοντά στην Κόκκινη Λίμνη. Στο σημείο αυτό, δύτης με σκάφανδρο παροχής αέρα από την επιφάνεια, προσπαθεί να εντοπιστεί το πτώμα της 6χρονης Sierra, της κόρης της MaryRose.

Συνεχίζονται οι έρευνες και στο πεδίο βολής «Κόκκινος Μύλος» στο χωριό Ορούντα, καθώς την Μεγάλη Πέμπτη ο 35χρονος ομολόγησε ότι πέταξε εκεί το πτώμα άγνωστης γυναίκας από την Ινδία ή το Νεπάλ.

Διαδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαμαρτυρία για τις δολοφονίες γυναικών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Διαδήλωση για τα θύματα του Ορέστη στην Κύπρο

Τα θύματα του “Ορέστη”

Μέχρι στιγμής, ο 35χρονος ίλαρχος έχει ομολογήσει επτά φόνους:

Πρόκειται για την 38χρονη Mary Rose από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό.

Την ίδια ώρα, η 6χρονη κόρη της, Sierra, εξακολουθεί να αγνοείται, με τις έρευνες να εστιάζονται στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες.

Την 30χρονη Maricar Valdez Arquila, επίσης από τις Φιλιππίνες.

Μια άγνωστη γυναίκα, πιθανόν από το Νεπάλ ή την Ινδία, το πτώμα της οποίας υπέδειξε στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Μια μητέρα από την Ρουμανία, η οποία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα, φέρεται να είναι η Livia Florentina Bunea 36 ετών, καθώς και την 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα