Σκιάθος: Δύο 30χρονοι κατηγορούνται ότι βίασαν τουρίστρια

Η Σκιάθος
Η Σκιάθος EUROKINISSI

Οι δύο νεαροί άντρες συνελήφθησαν. Υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν με την τουρίστρια με τη συναίνεση της, ότι εκείνη τους ακολούθησε οικειοθελώς στο ξενοδοχείο και ότι όσα ακολούθησαν έγιναν με τη συγκατάθεσή της.

Μια 32χρονη Αυστραλέζα τουρίστρια που έκανε διακοπές στην Σκιάθο κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύα βιασμού από δύο νεαρούς Έλληνες, έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση, όταν την οδήγησαν στο ξενοδοχείο τους.

Καθ' υπόδειξη της Αυστραλέζας τουρίστριας οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο Έλληνες, ηλικίας 30 ετών, και συνέλαβαν τον έναν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος.

Οι δύο 30χρονοι που διαμένουν στην Χαλκίδα, υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν με την Αυστραλέζα τουρίστρια με τη συναίνεση της και ισχυρίζονται ότι εκείνη τους ακολούθησε οικειοθελώς στο ξενοδοχείο και ότι οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν με τη συγκατάθεσή της.

Οι δύο 30χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό από κοινού, αφού η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι κατηγορούμενοι που παραπέμφθηκαν προς απολογία για τις πράξεις τους στην ανακρίτρια Βόλου, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστούν για τις απολογίες τους και θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια Βόλου εκ νέου αύριο Πέμπτη.

SHARE:

24Media Network