Σκηνές πανικού στο Μετρό Μοναστηράκι: Γυναίκα χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού μέσα στον συρμό

Σκηνές πανικού στο Μετρό Μοναστηράκι: Γυναίκα χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού μέσα στον συρμό
NEWS 24/7

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο NEWS 24/7 τον έντονο διαπληκτισμό δύο γυναικών μέσα σε συρμό του μετρό με τη μία να επιτίθεται στην άλλη χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού. Τρόμος στους επιβάτες αρκετοί εκ των οποίων παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης σε συρμό του μετρό που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Νίκαια-Εθνική Άμυνα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία επιβάτη στο NEWS 24/7, λίγο μετά τις 19.00, σε ένα από τα μπροστινά βαγόνια σημειώθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο γυναικών.

Μία από τις δύο εμπλεκόμενες έβγαλε και χρησιμοποιήσε κατά της άλλης σπρέι πιπεριού: «Ακούσαμε φωνές και στριγγλιές. Ξαφνικά επικράτησε πανικός, οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν προς τα τελευταία βαγόνια. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, καιγόταν ο λαιμός και η μύτη μας, δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Ο συρμός σταμάτησε στον σταθμό «Μοναστηράκι». Όταν άνοιξαν η γυναίκα που έριξε το σπρέι τράπηκε σε φυγή και η άλλη έπεσε στο έδαφος και καλούσε σε βοήθεια. Ζητούσε να φωνάξουν την αστυνομία. Ο συρμός έμεινε στον σταθμό 6 λεπτά και στη συνέχεια αποσύρθηκε. Συνολικά 5-6 άτομα παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα» αναφέρει η μάρτυρας στο NEWS 24/7.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα