Σοφία Μπεκατώρου: Το “ευχαριστώ” στην Τζένη Ιωακειμίδου μετά τις αποκαλύψεις για τον Κιμούλη

Σοφία Μπεκατώρου: Το “ευχαριστώ” στην Τζένη Ιωακειμίδου μετά τις αποκαλύψεις για τον Κιμούλη
Σοφία Μπεκατώρου, Τζένη Ιωακειμίδου ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης, που άνοιξε τον δρόμο των δημόσιων καταγγελιών, σχολίασε την ανάρτηση της ηθοποιού, η οποία αναφέρεται στην ψυχολογική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη.

Σωρεία καταγγελιών για ψυχολογική, λεκτική και σωματική κακοποίηση, αλλά και σεξουαλική παρενόχληση, από ανθρώπους του θεάτρου, έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Η αρχή των αποκαλύψεων στον χώρο του θεάματος έγινε από την Ζέτα Δούκα, η οποία κατήγγειλε δημόσια και ονομαστικά τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ ακολούθησαν και άλλες ηθοποιοί που αναφέρθηκαν σε αντισυναδελφική συμπεριφορά και ψυχολογική βία από το ίδιο πρόσωπο.

Τον δρόμο, όμως, για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο άνοιξε η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου, η οποία συγκλόνισε πριν από μερικές βδομάδες με την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ΕΙΟ σε νεαρή ηλικία.

Η Σοφία Μπεκατώρου στάθηκε στο πλευρό των ηθοποιών που άρχισαν να μιλούν για όσα συμβαίνουν εδώ και χρόνια στο θέατρο, σχολιάζοντας την ανάρτηση της Τζένης Ιωκειμίδου, μίας εκ των ηθοποιών που κατήγγειλαν τον Γιώργο Κιμούλη και επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της Ζέτας Δούκα.

Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες δημόσια, είναι σημαντικό που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα των συναδέλφων σου”, έγραψε η Σοφία Μπεκατώρου, κάτω από τη δημόσια καταγγελία της ηθοποιού στο Facebook, με την Τζένη Ιωακειμίδου να της απαντά: Εμείς όλοι πρέπει να ευχαριστούμε εσένα Σοφία που έκανες την αρχή”.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα