Σοκ στη Ρόδο: 72χρονος ασέλγησε στην 11χρονη κόρη του γιατρού που τον περιέθαλψε

ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο πατέρας της ανήλικης ήταν απασχολημένος με τη δουλειά του για να τη "στριμώξει" και να την κακοποιήσει

Για την αποπλάνηση της ανήλικης κόρης ενός ιατρού που τον περιέθαλψε σε Κέντρο Υγείας της Ρόδου μετά από τροχαίο ατύχημα, κατηγορείται ένας 72χρονος.

Ο ηλικιωμένος είναι προσωρινά κρατούμενος κι αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στις 5 Φεβρουαρίου.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος είχε υποστεί σωματικές βλάβες από τροχαίο ατύχημα, για τις οποίες δέχθηκε την ιατρική φροντίδα του ιατρού και πατέρα της ανήλικης. Στο ιατρείο γνώρισε για πρώτη φορά το ανήλικο κορίτσι και όταν έφυγε ο πατέρας της από τον χώρο για να εξετάσει ένα άλλο περιστατικό, επεδίωξε να το πλησιάσει και να του δώσει ένα φιλί, χωρίς ωστόσο η 11χρονη να ανταποκριθεί.

Η ιστορία ωστόσο δεν τελειώνει εδώ: Όταν μετά από κάποιες ημέρες ο 72χρονος μετέβη ξανά στο Κέντρο Υγείας για να του γίνει αλλαγή επιθεμάτων και συνάντησε εκ νέου την 11χρονη, φέρεται ότι οδήγησε σε χώρο πίσω από το ιατρικό κέντρο και ασέλγησε σε βάρος της.

Το παιδί είπε στον πατέρα της τι είχε συμβεί και τότε ο κατηγορούμενος φέρεται να άρχισε να κλαίει διαψεύδοντάς την.

Ο ιατρός εξέτασε το παιδί και διαπίστωσε ότι έφερε σημάδια στο σώμα του που μαρτυρούσαν αποπλάνηση με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να συλλάβει τον 72χρονο.

Η παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ακολούθησε φέρεται να είναι επιβαρυντική για τον κατηγορούμενο.
Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος ότι αποτελούν αποκυήματα αλλοιωμένης φαντασίας ενός παιδιού, στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τον έλεγχο της μητέρας του και στη συνέχεια, μιας δικαιολογημένης, αλλά υπερβολικής αντίδρασης του πατέρα της.

Διατείνεται ότι η ανήλικη υποστήριξε ότι κατά την διάρκεια της άδικης πράξης υπήρχε και τρίτο πρόσωπο (αυτόπτης μάρτυρας), ο οποίος είδε το περιστατικό και μάλιστα το μετέφερε στο πατέρα της, πράγμα που διαψεύστηκε, αφού βρισκόταν την επίμαχη ημέρα στην Τουρκία.

Υποστηρίζει ακόμη ότι ο τρόπος που περιγράφει την σύλληψή του διαψεύδεται από τις ίδιες τις καταθέσεις των αστυνομικών, επισημαίνοντας ότι είχε αυτοβούλως παραμείνει στο Κέντρο Υγείας και αυτοβούλως μπήκε μέσα στο περιπολικό χωρίς οι αστυνομικοί να τον δεσμεύσουν.

Ισχυρίζεται ακόμα ότι οι γονείς μεγαλοποίησαν την κατάσταση και ότι οι διαπιστώσεις του πατέρα – ιατρού έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

(Με πληροφορίες από Δημοκρατική)

SHARE:

24Media Network