Σοκ στην Καλαμάτα: Κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό του κουμπάρου της

Σοκ στην Καλαμάτα: Κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό του κουμπάρου της
glomex

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι γιατροί στην Καλαμάτα, όταν κλήθηκαν να περιθάλψουν έναν 45χρονο που είχε καρφωμένο ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό, έχοντας δεχθεί επίθεση από την ίδια του την κουμπάρα.

Επίθεση με μαχαίρι από την κουμπάρα του δέχθηκε τη Δευτέρα ένας 45χρονος στην Καλαμάτα, ενώ συνομιλούσε με τη σύζυγό του.

“Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα προκαλέσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα και όταν είδα τις ακτινογραφίες και είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω” δήλωσε ο – τυχερός μέσα στην ατυχία του – άνδρας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως είπε, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο που διατηρεί στο κέντρο της πόλης και κάθισαν έξω από το μαγαζί να πιουν καφέ.

Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του και άρχισε να του επιτίθεται με το μαχαίρι. Ο άνδρας, που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού, έφυγε από το σημείο, ενώ όπως λέει η γυναίκα συνέχισε να τον βρίζει.

«Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα», ανέφερε ο άνδρας.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τον άνδρα να περπατά με το κουζινομάχαιρο καρφωμένο στο καιμό του.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται, ενώ η κουμπάρα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα