Σοκαριστική καταγγελία: Μάνα εξέδιδε την κόρη της στις Σποράδες

Πορνεία - Φωτό αρχείου
Πορνεία - Φωτό αρχείου 123RF

Οι αρχές ερευνούν τις δύο καταγγελίες που έγιναν για να διαπιστωθεί αν όντως η μητέρα εκδίδει τη 18χρονη, κάτι που - σύμφωνα με τοπικά μέσα - να αποτελεί κοινό μυστικό στο νησί.

Σοκ σε νησί των Βορείων Σποράδων μετά από καταγγελίες στην Αστυνομία, ότι μάνα φέρεται να εξέδιδε τη 18χρονη κόρη της για χρήματα και χθες η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί το αληθές της καταγγελίας.

Πρόκειται για δύο καταγγελίες, μία επώνυμη και μία ανώνυμη όπως αναφέρει το magnesianews.gr, που έγιναν έγινε λίγο πριν τις γιορτές σε αστυνομικό τμήμα νησιού και σύμφωνα με τις οποίες μια Ελληνίδα, εκδίδει έναντι αμοιβής την κόρη της, τους τελευταίους μήνες.

ADVERTISING

Η έρευνα ανατέθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σκοπός είναι διαπιστωθεί εάν ευσταθούν αρχικά οι καταγγελίες που έγιναν και αν όντως η μητέρα εκδίδει την κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι περίπου 18 χρονών και κατοικεί μαζί με τους γονείς της σε νησί των Βορείων Σποράδων.

Η μητέρα της φέρεται να την εκδίδει σε ντόπιους πελάτες, για διάφορα οικονομικής φύσης ωφελήματα, με τον πατέρα της κοπέλας να εμφανίζεται αμέτοχος στην όλη διαδικασία, ενδεχομένως αγνοώντας τι γίνεται.

Το θέμα έχει γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στην κοινωνία του νησιού, με το φερόμενο ως αδίκημα να συντελείται τους τελευταίους μήνες, αν και υπάρχουν μαρτυρίες πως η νεαρή εκδίδεται εδώ και αρκετό καιρό.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετάσει κατά πόσο ισχύουν τα καταγγελλόμενα, ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για τη μητέρα του κοριτσιού.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, η Εισαγγελική Αρχή θα ασκήσει σε βάρος της μητέρας ποινική δίωξη, ενώ τονίζεται ότι η οικογένεια είναι ελληνικής καταγωγής.

Πηγή: 

magnesianews.gr

SHARE:

24Media Network