Σταμάτη: Αυτό το βράδυ εγκαταλείπω το κολαστήριο. Μην ασχοληθείτε άλλο μαζί μου

Σταμάτη: Αυτό το βράδυ εγκαταλείπω το κολαστήριο. Μην ασχοληθείτε άλλο μαζί μου
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Φανερά φορτισμένη εξήλθε από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η Βίκυ Σταμάτη. Tι είπε σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους

Συγκινημένη και “συγκλονισμένη”, όπως δήλωσε η ίδια, βγήκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης από τις φυλακές Κορυδαλλού η Βίκυ Σταμάτη, η οποία αποφυλακίστηκε μετά από 3,5 χρόνια.

Στη δήλωσή της, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη και τους δικηγόρους της που της έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθεί κοντά στο παιδί της.

“Αισθάνομαι βαθύτατη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους της δικαιοσύνης που έκοψαν το νήμα και έκαναν τη διαφορά” είπε, ενώ για τους δικηγόρους της δήλωσε: “Κατάφεραν με πολλές θυσίες αυτό το βράδυ να εγκαταλείψω το κoλαστήριο”.

Η Βίκυ Σταμάτη είπε ότι θα βρίσκεται σε λίγα λεπτά κοντά στο παιδί της, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι θα ήθελε να του πει “να βγει σε μια κοινωνία λύκων ως λιοντάρι”.

Ερωτηθείσα τι θα είχε να πει στους ανθρώπους που ευνοήθηκαν κατά το παρελθόν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο δεν στάθηκαν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, απάντησε: “Όσοι δεν μου στάθηκαν και όσοι δεν με στήριξαν, μου έκαναν καλό γιατί τα κατάφερα μόνη μου”.

Αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση τι σχεδιάζει για την επόμενη ημέρα και φεύγοντας κάλεσε τους δημοσιογράφους να μην ασχοληθούν άλλο μαζί της.

Η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε μετά την απόφαση Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που έκανε δεκτή την έβδομη αίτηση που υπέβαλε επιβάλλοντάς της περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 50.000, την οποία όμως δήλωσε αδυναμία να καταβάλει, εμπόδιο που ξεπεράστηκε χάρη στην απόφαση του περασμένου Ιουλίου που προβλέπει αναστολή μέχρι 31 Οκτωβρίου της καταβολής εγγύησης που επιβάλλεται σε κρατούμενους για να αποφυλακιστούν, λόγω των capital controls.

πηγή: Mega

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα