Στάση εργασίας 19.00 - 01.00 στα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης

Στάση εργασίας 19.00 - 01.00 στα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης
EUROKINISSI

Ποια είναι η πρώτη αντίδραση της ΕΣΗΕΑ - ΠΟΕΣΥ για το λουκέτο στην ΕΡΤ

Σε στάση εργασίας από τις 19:00 έως τις 01:00 σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να προχωρήσουν ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ σαν μια πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του "λουκέτου" στην ΕΡΤ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαββίδης, σε παρέμβασή του στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ, πρόκειται για την πρώτη αρχική αντίδραση των δύο συνδικαλιστικών σωματείων, που θα κλιμακωθεί με στόχο τις επόμενες ημέρες να μην κυκλοφορήσουν και εφημερίδες.

Σημειώνεται ότι σύσσωμα τα διοικητικά συμβούλια τόσο της ΠΟΕΣΥ όσο και της ΕΣΗΕΑ βρίσκονται στην ΕΡΤ και συμμετέχουν στην γενική συνέλευση των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοτηλέοραση.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ

"ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Της ομοσπονδίας με την επωνυμία «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών» (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ακαδημίας, αριθμός 20 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ

1.Την Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών (Ε.Ι.Ι.Ρ.Α.) που εδρεύει στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, οδός Μαρίνου Αντύπα 41-45, και εκπροσωπείται νόμιμα.

2.Την Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (Ε.Ι.Τ.Η.Σ.Ε.Ε.) που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αρ. 10, και εκπροσωπείται νόμιμα.

3.Την Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοσταθμών Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Μητροπόλεως 34 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) αποφάσισε την κήρυξη 6ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας για σήμερα Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 από ώρα 19:00 έως 01:00 της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2013, όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα όλης της χώρας, αντιδρώντας στο παράνομο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής καλείται να κοινοποιήσει νόμιμα την παρούσα προς τον κάθε ένα από αυτούς, προς τους οποίους απευθύνεται, που εδρεύουν στην Αττική και εκπροσωπούνται νόμιμα για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας την, ολόκληρη στις εκθέσεις επίδοσης.

ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΔ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (Π.Ο.Ε.ΣΥ.)

Ο Πρόεδρος     

Γιώργος Σαββίδης        

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Κουμπιάς".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκλεισε την ΕΡΤ η κυβέρνηση. Κόπηκε το σήμα σε όλη την Ελλάδα

Οι 4 υπουργοί που δεν υπέγραψαν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στην ΕΡΤ

SHARE:

24Media Network