Στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών σήμερα στην Αττική

Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών και εργαζομλενων στα δημόσια νοσοκομεία και διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Υγείας. Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
Στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών και εργαζομλενων στα δημόσια νοσοκομεία και διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Υγείας. Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη) EUROKINISSI

Η ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζει παράλληλα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι

Παναττική στάση εργασίας για όλο το προσωπικό από τις 11.00 έως τις 15.00 και πανελλαδική 24ωρη απεργία για το προσωπικό με ελαστικές μορφές απασχόλησης κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων για σήμερα Τετάρτη.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης. Τα αιτήματα της ΠΟΕΔΗΝ είναι η άμεση καταβολή των οφειλόμενων μισθών και η μονιμοποίηση του προσωπικού με ελαστικές μορφές απασχόλησης, που όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και η αποχώρησή τους θα οδηγήσει τα νοσοκομεία σε κατάρρευση».

SHARE: