Στάση εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Παρασκευή

Απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς EUROKINISSI

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Παρασκευή για μερικές ώρες οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ.

Την Παρασκευή θα "τραβήξουν χειρόφρενο" οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ από την έναρξη της βάρδιάς του έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς τα σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας.

«Η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημά της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΤΑΣΥ και τραμ και προσθέτουν:

«Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση.

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Απεργία, Απεργίες
SHARE: