Στάση εργασίας την Παρασκευή η ΠΟΠ - ΟΤΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και των Συνδικαλιστικών Στελεχών της ΠΟΕ ΟΤΑ στο Νομό Αττικής, καθώς και του συνόλου των Συμβασιούχων-Παρατασιούχων, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016. Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση επίλυση του προβλήματος και την άμεση πληρωμή όλων των εργαζομένων.
Η ΠΟΕ ΟΤΑ ζητά συνάντηση με την κ. Γεροβασίλη προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την διαπραγμάτευση και υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Παράσταση διαμαρτυρίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και των Συνδικαλιστικών Στελεχών της ΠΟΕ ΟΤΑ στο Νομό Αττικής, καθώς και του συνόλου των Συμβασιούχων-Παρατασιούχων, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016. Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση επίλυση του προβλήματος και την άμεση πληρωμή όλων των εργαζομένων. Η ΠΟΕ ΟΤΑ ζητά συνάντηση με την κ. Γεροβασίλη προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την διαπραγμάτευση και υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Στον χορό των κινητοποιήσεων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μετά την ΠΟΕ-ΟΤΑ και το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στον χορό των κινητοποιήσεων για το θέμα των συμβασιούχων των δήμων μπαίνει και η ΠΟΠ-ΟΤΑ, η οποία αποφάσισε για την Παρασκευή, στάση εργασίας από τις 10:00 έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Αποφάσισε επίσης αποχή από κάθε εργασία εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ το ίδιο προκήρυξε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία έχει προκηρύξει και 48ωρη πανελλαδική απεργία για την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη. Επίσης, τη Δευτέρα, στην πλατεία Συντάγματος, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, ενώ την Τρίτη στις 09:00 θα συγκεντρωθούν οι συμβασιούχοι μπροστά από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών του, αν δεν δοθεί λύση στο θέμα των συμβασιούχων, προσανατολίζεται και το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το οποίο πραγματοποίησε σήμερα στάση εργασίας στους δήμους και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

SHARE:

24Media Network