Ο αρχηγός ΓΕΣ πήγε και στην περιοχή που συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Ο αρχηγός ΓΕΣ πήγε και στην περιοχή που συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Περιπολία στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία, στον Έβρο πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής

Την περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στον Έβρο επισκέφτηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ, “ο Αρχηγός παρακολούθησε δραστηριότητες του προσωπικού των τμημάτων της Προκάλυψης και διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, τη γνώση της αποστολής και την ετοιμότητά του”.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ πραγματοποίησε περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» μαζί με τις αυξημένες αριθμητικά μονάδες στα σύνορα με την Τουρκία και συγκεκριμένα στην περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών, από την ελληνική πλευρά, ενώ κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς.

Ο αντιστράτηγος Στεφανής επισκέφθηκε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα θα  μεταβούν στην Αδριανούπολη προκειμένου να δουν τα παιδιά τους που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα