Στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ η βεβαίωση για τη φροντίδα αδέσποτων ζώων

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια ημέρα των ζώων, "αδέσποτα" και "δεσποζόμενα" στιγμιότυπα από την πόλη της Αθήνας.
Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια ημέρα των ζώων, "αδέσποτα" και "δεσποζόμενα" στιγμιότυπα από την πόλη της Αθήνας. EUROKINISSI

Στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), καθώς και στη σελίδα της στο Facebook, έχει αναρτηθεί το ειδικό έντυπο για την χορήγηση Βεβαίωσης Μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων.

Πρωτοβουλίες για τη φροντίδα και των αδέσποτων ζώων, στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, ανέλαβε η αυτοδιοίκηση.

Στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), καθώς και στη σελίδα της στο Facebook, έχει αναρτηθεί το ειδικό έντυπο για την χορήγηση Βεβαίωσης Μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων. Έντυπο που χρειάζεται να έχουν μαζί τους, υπογεγραμμένο από τον οικείο δήμο, όσοι τα φροντίζουν αυτές τις ημέρες, στις σχετικές μετακινήσεις τους.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς είχε εξηγήσει, άλλωστε, τι ισχύει με το τάισμα των αδέσποτων ζώων, την περίοδο που εφαρμόζονται οι περιορισμοί κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network