Στην Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

Στην Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα
MYPREVEZA.GR

Στην άτυχη Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε σε χωράφι της Πρέβεζας. Τραγικό φινάλε στην ιστορία μετά την ολοκλήρωση εξέτασης DNA.

Αναβιώνει το θρίλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη από την Πρέβεζα, που χάθηκε στις 16 Ιουνίου 2010. Από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προέκυψε ότι το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας στις 14 Οκτωβρίου, ανήκει σε εκείνη.

Πλέον, η οικογένειά της άτυχης κοπέλας που βίωνε έναν Γολγοθά τα τελευταία 8 χρόνια πήρε τις απαντήσεις της, όμως μένει να εξακριβωθούν οι λόγοι που βρέθηκε εκεί και ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό… Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Οι Αρχές κυριολεκτικά κοσκινίζουν τα τελευταία 24ωρα το χώμα στο σημείο και στερεύουν την τάφρο από νερό για να ερευνηθεί και ο πυθμένας. Ανακαλύφθηκαν κάποια επιπλέον μικρά οστά και θραύσματα οστών τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς ανθρώπινα, ωστόσο για παν ενδεχόμενο έχουν αποσταλεί και αυτά για περαιτέρω εργαστηριακή ανάλυση.

Πρόσωπο «κλειδί» στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ο «φίλος» της άτυχης κοπέλας που φέρεται να την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και βρισκόταν μαζί της τις ώρες που χάθηκε.

Ο ίδιος ήρθε τότε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αλλά για άλλο λόγο. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν η διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους  κατ’  εξακολούθηση και κατ’ υποτροπή. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε.

Με την υπόθεση αυτή είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας ήρθαν στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες και αντιφάσεις των εμπλεκομένων.  Όπως αποδείχτηκε από την εκπομπή με μαρτυρίες φίλων, η κοπέλα τον τελευταίο καιρό ήταν έρμαιο του συγκεκριμένου ανθρώπου και πριν χαθεί, βρισκόταν μαζί του. Ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει τίποτε για την τύχη της… αφήνοντας στο σκοτάδι και την πολυετή αγωνία την οικογένειά της.

Εκείνος είχε αρνηθεί ότι είχε επαφή μαζί της πριν χαθεί, όμως ή άρση τηλεφωνικού απορρήτου τον διέψευσε, ενώ το κινητό της τηλέφωνο είχε απενεργοποιηθεί στην περιοχή που εκείνος μένει και εργάζεται όχι πολύ μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το κρανίο.

Ο γιος του συγκεκριμένου ατόμου είχε αποκαλύψει τότε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι το μεσημέρι που η Αγγελική χάθηκε, βρισκόταν στο σπίτι τους. Το σημαντικό αυτό στοιχείο δεν το ανέφερε ποτέ ο φίλος της στις Αρχές, αλλά ούτε και στην οικογένεια. Μια φίλη της Αγγελικής αποκάλυψε ότι την προηγούμενη της εξαφάνισης, βρισκόταν στο σπίτι του και είδε την Αγγελική που κινδύνεψε να πεθάνει στα χέρια του…

Από τότε κιόλας όλα τα στοιχεία συνέκλιναν στην πιθανότητα μίας άγριας δολοφονίας και πιθανόν από αυτή την τυχαία ανακάλυψη το κουβάρι να αρχίσει να ξετυλίγεται πλέον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρέβεζα: "Έβλεπα τον 54χρονο να κακοποιεί την Αγγελική"

Πρέβεζα: Κλιμακώνεται η αγωνία για το εάν στην τάφρο βρισκόταν η σορός της Πεπόνη

Πρέβεζα: Σε νεαρή γυναίκα ανήκει το κρανίο που εντοπίστηκε σε χωράφι στην ΒΙΠΕ

SHARE:

24Media Network