Στο αυτόφωρο που συναντιόμαστε – Σύλληψη μετά από live εμφάνιση του Βαλάντη

Στο αυτόφωρο που συναντιόμαστε – Σύλληψη μετά από live εμφάνιση του Βαλάντη

Ο Βαλάντης τραγούδησε την περασμένη Κυριακή σε παραλιακό μαγαζί της Αγίας Πελαγίας του Ηρακλείου Κρήτης, ωστόσο ο υπεύθυνος του beach bar οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Τον γνωστό τραγουδιστή Βαλάντη είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να φιλοξενήσει beach bar της Αγίας Πελαγίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο Κρήτης για τις 2 Αυγούστου, όπως και έγινε, με τον γνωστό τραγουδιστή να εμφανίζεται live στο μαγαζί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μαζί και πλήθος κόσμου για να τον παρακολουθήσει.

Τη ίδια μέρα βέβαια, στην περιοχή, όπως και σε πολλές ακόμη του νομού, η αστυνομία πραγματοποιούσε ελέγχους και μοίραζε… πρόστιμα σε όσους δεν τηρούσαν τα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και στο beach bar όπου εμφανίστηκε live ο Βαλάντης, χωρίς μεν να διακόψουν το πρόγραμμα, συλλαμβάνοντας ωστόσο και οδηγώντας στο αυτόφωρο έναν 41χρονο άνδρα, υπεύθυνο του καταστήματος που φιλοξενούσε τον γνωστό τραγουδιστή/

Όπως αναφέρει το cretapost, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους για μάσκες και ηχορύπανση και όταν τελείωσε η μουσική εκδήλωση ο υπεύθυνος του καταστήματος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας 33χρονος σερβιτόρος στο ίδιο κατάστημα επί της Παραλιακής, δε φορούσε μάσκα, ενώ δεν έφερε τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά υγείας.

Δείτε και σχετικό video:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα