Στο χειρουργείο η Ζέτα Δούκα: “Η πρόληψη σώζει ζωές!”

Στο χειρουργείο η Ζέτα Δούκα: “Η πρόληψη σώζει ζωές!”
Η δημοφιλής ηθοποιός, Ζέτα Δούκα μέσα από το νοσοκομείο

"Έπρεπε να αφαιρέσω κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει…", έγραψε η δημοφιλής ηθοποιός, αναρτώντας τις φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο

Το μεσημέρι της Τετάρτης η δημοφιλής ηθοποιός, Ζέτα Δούκα πραγματοποίησε μια διαφορετική -από αυτές που μας είχε συνηθίσει- ανάρτηση, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και κατάφερε να ανησυχήσει τους θαυμαστές της, όταν αποκάλυψε ότι μετά από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, κατέληξε να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά, τη μητέρα της και τον γυναικολόγο της.

Μάλιστα, όπως έγραψε και η ίδια, πραγματοποίησε αυτή τη δημοσίευση για να ευχαριστήσει το γιατρό της, ο οποίος της στάθηκε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που προέκυψε μάλιστα τόσο αναπάντεχα.

“Οι καθημερινοί ρυθμοί της ζωής μας και ιδιως αυτό που περάσαμε το τελευταίο τρίμηνο, συχνά μας απομακρύνουν από αυτά που είναι σημαντικά να κάνουμε προκειμένου να έχουμε υγεία. Κι όμως, για να είμαστε πραγματικά καλά. Και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή να σώσουμε ό,τι μπορούμε, πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις ελέγχοντας την κατάσταση του, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού μας.”

“Ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, και σε αυτήν την ηλικία στην οποία βρίσκομαι εγώ, ο έλεγχος του αναπαραγωγικού μας συστήματος και των μαστών μας, καλό είναι να γίνεται κάθε εξάμηνο!”

Την προηγούμενη βδομάδα, από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας, οδηγήθηκα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσω, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει και μου δημιουργεί πρόβλημα! Είναι από αυτά που χαρακτηρίζεις σαν αστροπελέκια στη ζωή σου και μόνο έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσεις… Ευτυχώς, και σε αυτή την επείγουσα κατάσταση, είχα συμμάχους αποφασιστικούς κι αποτελεσματικούς!, έγραψε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση στο Instagram της ηθοποιού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα