Γιατί θα καθίσει στο εδώλιο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Γιατί θα καθίσει στο εδώλιο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα δικαστήρια των Ιωαννίνων Eurokinissi

Η δίκη των κατηγορούμενων για τα βασανιστήρια στο Βαγγέλη Γιακουμάκη αναβλήθηκε, ενώ ο πατέρας του Ανδρέας θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενο λόγω της διένεξης που είχε με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Κλήση από το Δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, ο οποίος αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου τον Μάρτιο, λόγω διένεξης που είχε με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά τη δίκη του τελευταίου για την πολύκροτη υπόθεση, όταν φεύγοντας από το δικαστήριο πέρασε έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν οι γονείς του άτυχου Βαγγέλη.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, η οικογένεια του Γιακουμάκη φέρεται να διέκρινε ένα ειρωνικό χαμόγελο εκ μέρους του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διένεξη ανάμεσα στον πατέρα του αδικοχαμένου φοιτητή και τον ίδιο.

Σύμφωνα μάλιστα με το κλητήριο θέσπισμα, ο Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορείται για:

-προσβολή της τιμής άλλου με λόγο, από πρόθεση

-πρόκληση σωματικής βλάβης, από πρόθεση, καθώς κατηγορείται πως με τον χτύπησε με τα χέρια στην πλάτη και στον ώμο, προξενώντας ελαφριά σωματική βλάβη.

Η δίκη αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα, ενώ η δίκη των κατηγορούμενων συμφοιτητών για τα βασανιστήρια στο Βαγγέλη έχει αναβληθεί για τον Απρίλιο.

Μιλώντας στο News24/7 στους 88,6 ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας είπε ότι η δίκη θα γίνει στις 4 Μαρτίου.

“Φέρεται οτι κινήθηκε απειλητικά κατά του μηνυτή και του καταλογίζουν μια φράση που αγνοούσε την ύπαρξη και το νόημά της”, πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε οτι οι γονείς του Βαγγέλη είναι ήπιοι και πολιτισμένοι άνθρωποι που βιώνουν τον πόνο της απώλειας του παιδιού τους.

Συμπλήρωσε πως αν και οι συμφοιτητές του άτυχου φοιτητή δεν παραβρέθηκαν στη δίκη, ο πατέρας του θα πάει στην δίκη του Μαρτίοy ως κατηγορούμενος .

“Γνώμη μου ήταν οτι δεν έπρεπε να ταλαιπωρηθεί, αλλά να εκπροσωπηθεί από εμένα. Ο ίδιος θέλει να είναι εκεί” τόνισε ο κ Μπούκας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα