‘Στο πόδι’ τη νύχτα η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων σε Αθήνα και Αίγινα

‘Στο πόδι’ τη νύχτα η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων σε Αθήνα και Αίγινα
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Έντονη από νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ήταν η βροχόπτωση σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Έως και 70 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική από την Αθήνα και την Αίγινα-Διακοπές στην κυκλοφορία σε διάφορα σημεία λόγω συσσώρευσης υδάτων

Εξαιρετικά έντονη υπήρξε η βροχόπτωση από νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, φτάνοντας τις 70 κλήσεις η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων κυριολεκτικά από διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Αίγινας, ενώ υπήρξαν και αρκετές κλήσεις για περιστατικά για τα οποία δεν χρειάστηκε τελικά η Πυροσβεστική να προσφέρει τις υπηρεσίες της λόγω χαμηλής στάθμης των υδάτων.

Αυτά συνέβησαν τη νύχτα και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των τεσσάρων ακόμα αγνοουμένων στην Μάνδρα, τριών οδηγών και ενός κυνηγού και ενώ ήδη ο τραγικός απολογισμός μετράει 16 νεκρούς από την κακοκαιρία.

Διακοπές στην κυκλοφορία

Μετά τις 10 το βράδυ διακόπηκε ξανά όπως και το πρωί της Πέμπτης η κυκλοφορία στην Λ. Σαλαμίνος στην Σαλαμίνα από την οδό Ζωοδόχου Πηγής έως την οδό Φανερωμένης.

Μετά τις 11 το βράδυ διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την οδό Πέτρου Ράλλη και αργότερα δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Εξακολουθεί η διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στο 39ο χλμ., της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στη περιοχή των Μεγάρων και στο ρεύμα προς Αθήνα, στο 35ο χλμ., της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στην περιοχή της Νέας Περάμου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στον κόμβο διυλιστηρίων και στο ρεύμα προς Νέα Πέραμο.

Επίσης, εξακολουθεί η διακοπή στην κυκλοφορία στον κόμβο Μάνδρας και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στο 4ο χλμ, της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στη διασταύρωση Μάνδρας-Μαγούλας για τις οδούς προς Θήβα και στην οδό Στρατηγού Ρόκα, στο ύψος του σουπερμάρκετ «Γαλαξίας» και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.

Πρόσθετα, διεκόπη η κυκλοφορία λόγω συσσώρευσης υδάτων στην Έξοδο 1 της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα