Στον ανακριτή σήμερα η Αγγελική

ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΚΑΙ  ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΛΑ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ----ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΛΑ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ----ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Η νεαρή κοπέλα, που κατηγορείται για βαρύτατα κακουργήματα, θα περάσει το πρωί το κατώφλι  του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο 29χρονος, ο οποίος επίσης εμφανίζεται ως στενός συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού

Με την περιβόητη Αγγελική συνεχίζεται το "μπαράζ" απολογιών, που έχει ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα ο εφέτης ειδικός ανακριτής Ευτ. Νικόπουλος για την υπόθεση της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να μεταχθεί στο Μέγαρο του Εφετείου της Αθήνας η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία συνελήφθη την Δευτέρα το μεσημέρι στη Σαλαμίνα και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε βάρος της νεαρής κοπέλας, η οποία για μήνες κατόρθωνε να διαφεύγει τη σύλληψή της, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Την ίδια κατηγορία δηλαδή που "εξασφάλισε" η ελληνική Δικαιοσύνη και για τη μητέρα των έγκλειστων αδελφών Τσάκαλων, η οποία προφυλακίστηκε την Τρίτη αργά το βράδυ, καθώς φέρεται να βοηθούσε την Αγγελική να αποφύγει τη σύλληψή της.

Ιάσονας

Αμέσως μετά την Αγγελική, σειρά θα πάρει ο 39χρονος που συνελήφθη το Σάββατο και φέρεται από τις αρχές να είχε την κωδική ονομασία "Ιάσονας". Ο νεαρός φέρεται ως στενός συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, κι αυτό γιατί κατά την κατηγορία, γενετικό υλικό του φέρεται να ταυτίζεται με αντίστοιχο που έχει εντοπιστεί σε εκρηκτικούς μηχανισμούς προς το Εφέτη Δημ. Μόκκα, τη ΔΟΥ Κορυδαλλού και το Α.Τ. Ιτέας.

Πάντως, ο συνήγορος υπεράσπισης, Κων. Παπαδάκης έχει δηλώσει σχετικά πως τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος του εντολέα του δεν είναι σοβαρά και ότι σε καμία περίπτωση το DNA σε ένα κινητό αντικείμενο δεν μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πολιτική ευθύνη για 'Γοργοπόταμο' ανέλαβε ο Χρ. Τσάκαλος

Προφυλακίστηκαν η μητέρα και η σύντροφος Τσάκαλου για την υπόθεση Ξηρού

Μητέρα Τσάκαλου: Έχω δυο παιδιά στη φυλακή. Δεν θα μπορούσα να τους κλείσω την πόρτα

Απολογούνται οι δύο γυναίκες, στο σπίτι των οποίων κρυβόταν η 22χρονη Αγγελική

SHARE:

24Media Network