Στον εισαγγελέα 25 αντιεξουσιαστές για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Στον εισαγγελέα 25 αντιεξουσιαστές για τα επεισόδια στο Σύνταγμα
Clashes during protest against new bail out agreement, at Syntagma square, in Athens, on July 15, 2015 / , , 15 , 2015 Nikos Libertas / SOOC

Συγκρούσεις και επεισόδια το βράδυ της Τετάρτης στο Σύνταγμα. 25 συλλήψεις μετά την επέμβαση της αστυνομίας (Vids)

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 25, από τις 38, προσαγωγές ατόμων που έγιναν χθες το βράδυ, από την Αστυνομία, για τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά τις ομάδες των αντεξουσιαστών που προχώρησαν σε επίθεση εναντίων τους. Όλα ξεκίνησαν όταν νεαροί άρχισαν να πετάνε μολότοφ, έξω από τη Μ. Βρετάνια.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα περίπου 50 κουκουλοφόρων, που δεν συμμετείχαν εξ αρχής στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας άρχισαν να πετούν αδιακρίτως βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απωθήσουν, περιορίζοντάς τους μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη όπου έγιναν και οι αρχικές προσαγωγές.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα μέτρα έξω από τη Βουλή από συνδικαλιστικές και αριστέρες οργανώσεις. Λόγω της συγκέντρωσης κλειστοί είναι οι γύρω δρόμοι, ενώ κλούβες της αστυνομίας είναι παραταγμένες στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων η ΠΟΕ ΟΤΑ, το ΠΑΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.

Βίντεο: vnousis, Elite NWO Agenda

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα