Συλλαλητήριο με μικρή συμμετοχή στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας από την ΑΔΕΔΥ και με τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας από την ΑΔΕΔΥ και με τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα το απόγευμα της Κυριακής. Στο σημείο και αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ.

Συμμετείχαν περίπου 1500 πολίτες, αλλά και 50 Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί  η 57η Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας από το δημοτικό θέατρο Πειραιά στην πλατεία Συντάγματος.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κάλεσε τους εργαζομένους "να δώσουν το παρών δηλώνοντας δυναμικά την αντίθεσή τους στα μέτρα της διαθεσιμότητας, των απολύσεων και των μετατάξεων, με τη δήθεν αξιολόγηση των υπαλλήλων".

Τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση έχει ανακοινώσει και η ΓΣΕΕ, τονίζοντας ότι "τα γεγονότα στην Κύπρο και οι δραματικές αποφάσεις των Ευρωπαίων ισχυρών δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορους τους Έλληνες εργαζόμενους".

Κλειστός παραμένει από τις 4 το απόγευμα της Κυριακής και μέχρι νεωτέρας ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα.

SHARE:

24Media Network