Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο και ΙΧ στα Τέμπη. Ένας νεκρός και 17 τραυματίες

Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο και ΙΧ στα Τέμπη. Ένας νεκρός και 17 τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας στα Τέμπη. Ένας επιβεβαιωμένος νεκρός και τουλάχιστον 17 τραυματίες, οι δύο είναι σοβαρά

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και τουλάχιστον 17 τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών στο ύψος των διοδιών. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του ΙΧ.

Σύμφωνα με τις αναφορές ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στη σφοδρή σύγκρουση ενεπλάκη και το λεωφορείο.

Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο και ΙΧ στα Τέμπη. Ένας νεκρός και 17 τραυματίες

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Από αυτούς, οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.

Μεταξύ των τραυματιών είναι η μικρή κόρη του οδηγού του ΙΧ και δύο άλλοι συνεπιβάτες του οχήματος.Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι επιβάτες του λεωφορείου, καθώς και οδηγός της νταλίκας. Μετά το δυστύχημα η κυκλοφορία στη περιοχή των Τεμπών διακόπηκε για αρκετές ώρες.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Πηγή Φωτογραφίας: larissanet.gr)

SHARE:

24Media Network