Σύγκρουση νταλίκας με βυτιοφόρο σε τούνελ της Κοζάνης

Σύγκρουση νταλίκας με βυτιοφόρο σε τούνελ της Κοζάνης
Σύγκρουση νταλίκας με βυτιοφόρο σε τούνελ της Κοζάνης KOZANIMEDIA

Εξαιτίας της σύγκρουσης η κυκλοφορία διεκόπη στο σημείο για περίπου τέσσερις ώρες, μέχρι να απομακρυνθούν από τη σήραγγα τα δύο βαρέα οχήματα - Ευτυχώς από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Τροχαίο ατύχημα σε τούνελ της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Βέροια - Πολύμυλος Κοζάνης ,σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα όταν συγκρούστηκαν μια νταλίκα και ένα βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος για περίπου τέσσερις ώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όταν φορτηγό με επικαθήμενο, που κινείτο προς Κοζάνη, ακινητοποιήθηκε -πιθανότατα λόγω βλάβης- στη Σήραγγα - 12. Στη συνέχεια, νταλίκα που ακολουθούσε, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε πάνω στο ακινητοποιημένο όχημα. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

ADVERTISING

Προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο τα δύο βαριά οχήματα κρίθηκε αναγκαίο να διακοπεί η κίνηση στο ρεύμα προς Κοζάνη, ενώ η Τροχαία παρέκαμπτε την κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο της Βέροιας προς την παλιά εθνική οδό Βέροιας - Κοζάνης.

Η επιχείρηση απομάκρυνσης των ακινητοποιημένων οχημάτων ολοκληρώθηκε γύρω στις 5.40 τα ξημερώματα, οπότε το τμήμα που έκλεισε δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία. Έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το αρμόδιο τμήμα τροχαίας.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network