Συμπλοκή χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών στο Ηράκλειο

Συμπλοκή χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών στο Ηράκλειο

Όχημα σκούρου χρώματος ανέπτυξε ταχύτητα πάνω σε πλήθος αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν διαδήλωση. Συμπλοκές νωρίτερα ομάδας Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών

Πορεία αντιεξουσιαστών διαλύθηκε από τζιπ που επιχείρησε να περάσει με ταχύτητα μέσα από πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο του Ηρακλείου. Είχε προηγηθεί συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μεσημέρι, ήταν σε εξέλιξη στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης πορεία περίπου 100 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με ομάδα χρυσαυγιτών, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε και νέο επεισόδιο με οδηγό τζιπ, αυτή τη φορά που "εμβόλισε" την πορεία.

ADVERTISING

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός πάτησε το γκάζι κι ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα μέσα στον κόσμο, για να περάσει, με αποτέλεσμα από θαύμα να μη χτυπήσει κάποιος. Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στο όχημα διαμαρτυρόμενοι, ενώ και πολίτες που δε συμμετείχαν στην πορεία αποδοκίμαζαν τον οδηγό για την πράξη του, καταγράφοντας και τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάρτυρες του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού έγιναν και αστυνομικοί.

Στη  συμπλοκή που σημειώθηκε στην πλατεία Ελευθερίας μεταξύ ομάδας της Χρυσής Αυγής και των αντιεξουσιαστών, ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα.

ΠΗΓΗ CRETALIVE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network