Συναγερμός για εξαφάνιση 16χρονης από την Κυψέλη

Συναγερμός για εξαφάνιση 16χρονης από την Κυψέλη

Η 16χρονη Μαρία Γ. εξαφανίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου από την Κυψέλη. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό μίας 16χρονης κοπέλας, η οποία εξαφανίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου από την περιοχή της Κυψέλης και αναζητείται.

Στις 10.02.2022, στις 19.00μμ, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κυψέλης, η Μαρία Γ., 16 ετών, ελληνικής καταγωγής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 11/02/2022 για την εξαφάνιση της Μαρίας Γ., 16 ετών, ελληνικής καταγωγής, και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία Γ., έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν με άσπρες λεπτομέρειες, βυσσινί ζακέτα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alerta pp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα