Συναγερμός στις Αρχές από ύποπτο όχημα πίσω από το υπουργείο Εργασίας

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013, στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα καλάσνικοφ ενώ ο άντρας που νοσηλέυεται φέρει τραύματα και από μαχαίρι.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013, στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα καλάσνικοφ ενώ ο άντρας που νοσηλέυεται φέρει τραύματα και από μαχαίρι. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το όχημα ελέγχθηκε από κλιμάκιο των ΤΕΕΜ όμως δεν βρέθηκε τυχόν εκρηκτικός μηχανισμός και ο συναγερμός έληξε

Σε συναγερμό τέθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από τον εντοπισμό σταθμευμένου οχήματος που κρίθηκε ύποπτο, πίσω από το Υπουργείο Εργασίας επί της οδού Δραγατσανίου 2.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), για το ελέγχξουν, όπως και έγινε, ενώ προσωρινά αποκλείστηκε ο χώρος. Τελικά, μετά από τον έλεγχο προέκυψε πως δεν ήταν παγιδευμένο το όχημα με εκρηκτικό μηχανισμό και έτσι τελικά ο συναγερμός έληξε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

SHARE: