Email για βόμβα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και έξι νοσοκομεία

Email για βόμβα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και έξι νοσοκομεία
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Οι Αρχές έλαβαν e-mail για βόμβα σε χώρο του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το ίδιο μήνυμα εστάλη σε 6 νοσοκομεία.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έλαβαν e-mail για τοποθέτηση βόμβας εντός του αεροδρομίου.

Το ίδιο e-mail, στάλθηκε και στα νοσοκομεία “Ευαγγελισμός”, “Γ.Ν. Γεννηματάς”, “Παμμακάριστος”, “Τζάνειο”, “Παίδων” και “Ερρικός Ντυνάν”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Ο συναγερμός στο αεροδρόμιο έληξε ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στα νοσοκομεία.

Πρόκειται για τη δεύτερη κινητοποίηση των Αρχών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσα σε μόλις δύο ημέρες, αφού την Κυριακή (22/1), σε αεροσκάφος της Ryanair το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το Κατοβίτσε της Πολωνίας στην Αθήνα, δέχτηκε ειδοποίηση για βόμβα.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν 190 άτομα, λίγο πριν την προσγείωση ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου για ύπαρξη βόμβας, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι απειλή προς την εταιρεία ή από επιβάτη.

Τελικά, ο συναγερμός έληξε, καθώς ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σύνολο των επιβατών και στο αεροσκάφος, από αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν προέκυψε κάτι ύποπτο, χωρίς να είναι μέχρι σήμερα γνωστό αν ήταν φάρσα ή απλώς “κακή ενημέρωση”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα