Συναντήθηκε με τους γονείς της η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Συναντήθηκε με τους γονείς της η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου οι γονείς της κοπέλας βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ εδώ και τέσσερις ημέρες. Ποια υπερασπιστική γραμμή θα επιλέξει η οικογένεια και τι υποστηρίζει η ίδια

Οι γονείς της 19χρονης Ειρήνης, του μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ βρίσκονται εδώ και τέσσερις μέρες στο πλευρό της, και την συναντούν για μισή ώρα κάθε μέρα. Ο δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου αποκάλυψε πως η επικοινωνία της 19χρονης με τους γονείς της ήταν πολύ δύσκολη, λόγω της κακής της ψυχολογικής κατάστασης.

"Οι γονείς της είναι εδώ και τέσσερις μέρες στο Χονγκ Κονγκ και βλέπουν καθημερινά την Ειρήνη για μισή ώρα. Στις 14 Φεβρουαρίου θα γίνει μία ακόμη ακρόαση, ήδη οι γονείς της και η ίδια συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν με τον δικηγόρο που πρότεινα και επιλέξαμε. Εκεί θα κληθεί να δηλώσει αν είναι ένοχη ή αθώα" είπε ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας στο Ραδιόφωνο του Alpha.

ADVERTISING

"Εκεί υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει μία μικρή αναβολή μέχρι τα τέλη Φλεβάρη, ώστε να δηλωθεί επισήμως στο ακροατήριο από την ίδια αν δηλώνει τελικώς ένοχη ή αθώα. Το τι ακριβώς θα ισχυριστεί έχει σοβαρότατες επιπτώσεις. Αν μεν δηλώσει αθώα, οδηγεί σε δίκη πολύμηνη με πολλές συνεδριάσεις, με συγκρότηση επταμελούς σώματος ενόρκων και με ιδιαίτερα ακριβό κόστος των δικαστικών εξόδων και δικηγορικών αμοιβών και αν τελικά κριθεί ένοχη με βάση την ποσότητα και την καθαρότητα, θα μείνει 23-26 χρόνια στη φυλακή" είπε ακόμη και συμπλήρωσε "Ο δικός μου ρόλος είναι αυτός. Δεν μπορώ να την υπερασπιστώ στο Χονγκ Κονγκ, αλλά αναλόγως των εξελίξεων της υπόθεσης, θα επιδιώξω την ποινική της δίωξη στην Ελλάδα για να μπορέσω να προχωρήσω σε έκδοση στη χώρα μας, με λίγες πιθανότητες" σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Να εκδοθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα ζητά η 19χρονη Ειρήνη

Έρανος για να πληρωθούν οι δικηγόροι του 19χρονου μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ

'Είμαι αθώα. Αν μείνω στη φυλακή θα πεθάνω' λέει το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

24Media Network