Συνεχίζεται το θρίλερ εξαφάνισης Γάλλου στη Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Συνεχίζεται το θρίλερ εξαφάνισης Γάλλου στη Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και η φωτογραφία του 27χρονου Γάλλου που εξαφανίστηκε πριν από μερικές μέρες στη Χαλκιδική. Είχε έρθει στην Ελλάδα για ένα φεστιβάλ μουσικής και αγνοείται από τις 27 Αυγούστου.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 27χρονου Γάλλου τουρίστα, Γκιγιόμ Ματαρέλι, ο οποίος ήρθε στη Σιθωνία Χαλκιδικής για το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, Free Earth Festival, αλλά δεν επέστρεψε σπίτι του.

Η Γραμμή Ζωής εξέδωσε για τον 27χρονο Silver Alert: Πρόκειται για τον Guillaume Mattarelli που εξαφανίστηκε στην παραλία Αζάπικο της Χαλκιδικής, όπου συμμετείχε στο φεστιβάλ Free Earth.

ADVERTISING

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής, ο 27χρονος Γάλλος έχει ύψος 1.72 μέτρα, είναι αδύνατος, με καστανοπράσινα μάτια και τατουάζ κεφάλι μαϊμούς και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο συναγερμός κοινοποιείται κατόπιν αιτήματος του γαλλικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές εξετάζουν αρκετά σενάρια μεταξύ των οποίων και το ενδεχόμενο ο 27χρονος να έχασε τον προσανατολισμό του ή να έπεσε στη θάλασσα το βράδυ μετά την λήξη του Φεστιβάλ.

H αστυνομία διεξάγει έρευνες από την ξηρά, ενώ μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αζάπικου και της νησίδας Πούντα, όπου το βράδυ της Δευτέρας ένας ψαράς ενημέρωσε το λιμενικό σώμα πως είδε στη θάλασσα έναν όγκο να επιπλέει, που του έμοιαζε σαν ανθρώπινη σoρός. Ο ίδιος προσπάθησε να προσεγγίσει, αλλά λόγω του κυματισμού δεν τα κατάφερε, έδωσε όμως συγκεκριμένο στίγμα. Την επόμενη μέρα έσπευσαν στο σημείο δύο σκάφη του λιμενικού σώματος και τρία ιδιωτικά και «χτένισαν» την περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασαν συγγενείς του 27χρονου προκειμένου να δώσουν στοιχεία στις αρχές και να συμμετάσχουν στις έρευνες, που πλέον επικεντρώνονται σε απόμερες ακτές.

Το Free Earth Festival έγινε από τις 22 ως τις 26 Αυγούστου με την συμμετοχή αρκετών συγκροτημάτων ηλεκτρονικής μουσικής από όλη την Ευρώπη. Το γεγονός ότι η δήλωση εξαφάνισής του έγινε μετά την λήξη της διοργάνωσης, δυσκολεύει τις έρευνες, καθώς όλοι όσοι συμμετείχαν και ενδεχομένως να τον είχαν δει ή να ήξεραν κάτι, έχουν αναχωρήσει από την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χαλκιδική: Έρευνες σε εξέλιξη για τον εντοπισμό Γάλλου τουρίστα

SHARE:

24Media Network