Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας επιστημονικών φορέων έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των επιστημονικών φορέων στα παραγωγικά υπουργεία.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας επιστημονικών φορέων έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των επιστημονικών φορέων στα παραγωγικά υπουργεία. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Νέα παράταση της πανελλαδικής αποχής έως και τις 4 Μαρτίου αποφάσισαν οι δικηγόροι

Συνέχιση της πανελλαδικής αποχής έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή της ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη, μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι επαγγελματίες του κλάδου έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι δικηγόροι διαπίστωσαν ότι δεν έχει αναληφθεί μέχρι τώρα καμία πρωτοβουλία από τη κυβέρνηση που να ικανοποιεί τα αιτήματα τους για απόσυρση του αντι-ασφαλιστικού προσχεδίου και χορήγηση ποσοτικοποιημένων στοιχείων ώστε να εκκινήσει από μηδενική βάση ένας ουσιαστικός διάλογος με όλους τους κοινωνικούς φορείς και έτσι αποφάσισαν να παρατείνουν την αποχή τους.

Η ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα συγκληθεί και πάλι, για το θέμα του ασφαλιστικού, στις 2 Μαρτίου.

SHARE:

24Media Network