Εύβοια: Συνέλαβαν όλη την οικογένεια για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομία
Αστυνομία 123RF

Στη σύλληψη του συνόλου των μελών οικογένειας προχώρησε η ΕΛΑΣ για σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών.

Ολόκληρη επιχείρηση με ναρκωτικά είχε στήσει σε Ψαχνά και Χαλκίδα ηλικιωμένο ζευγάρι, με διακινητές τα ίδια του τα παιδιά.

Η… «οικογενειακή επιχείρηση» που έχει τα στοιχεία εγκληματικής ομάδας εξαρθρώθηκε μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας σε περιοχές του Δήμου Μεσσαπίων και της Χαλκίδας και τη σύλληψη συνολικά έξι (6) ατόμων, όλοι τους Έλληνες υπήκοοι.

ADVERTISING

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τα τέσσερα (4) μέλη που συνέθεταν την εγκληματική ομάδα και συγκεκριμένα ο 66χρονος πατέρας, η 61χρονη μητέρα και τα δυο τους παιδιά, γιος και κόρη, ηλικίας 40 και 38 ετών αντίστοιχα.

Όλοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή – διακίνηση).

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται επίσης άλλα οκτώ (8) άτομα, εκ των οποίων τα δύο, ηλικίας 63 & 43 ετών, συνελήφθησαν, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τέσσερα, ηλικίας 36, 44, 36 και 70 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πηγή: 

lamiareport.gr

SHARE:

24Media Network