Συνελήφθη καθηγητής Γυμνασίου που είχε συνάψει ερωτική σχέση με ανήλικη μαθήτριά του

Συνελήφθη καθηγητής Γυμνασίου που είχε συνάψει ερωτική σχέση με ανήλικη μαθήτριά του
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Πρόκειται για 44χρονο καθηγητή Φυσικής και Μαθηματικών σε Γυμνάσιο των Νοτίων Προαστίων όπου είχε μαθήτρια την ανήλικη από 14 ετών οπότε και σύναψαν ερωτική σχέση. Έναν χρόνο μετά τους είδε στον δρόμο τυχαία η μητέρα της και το κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ένας 44χρονος καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών Γυμνασίου των Νοτίων Προαστίων για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, καθώς εδώ και έναν χρόνο είχε συνάψει ερωτική σχέση με 15χρονη σήμερα μαθήτριά του στο Σχολείο.

Η μητέρα που δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την σχέση, είδε τυχαία σε έξοδο την κόρη της με τον καθηγητή και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα χθες να συλληφθεί μετά από σχετικό ένταλμα του Ανακριτή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 44χρονος παιδόφιλος καθηγητής που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών σύναψε ερωτική σχέση με την μαθήτριά του από τα 14 της κιόλας χρόνια, όταν ήταν στην Β’ Τάξη του Γυμνασίου και λίγο καιρό μετά συνέχισαν να έχουν σχέση ερωτικά ολοκληρωμένη… Από την μέχρι στιγμής έρευνα δεν έχει προκύψει να έχει πράξει κάτι ανάλογο στο παρελθόν με άλλο παιδί, κάτι που τελεί όμως ακόμα υπό διερεύνηση.

Σε βάρος του καθηγητή σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τις σε βάρος του κατηγορίες, ενώ η ανήλικη που δηλώνει ότι η σχέση αυτή έγινε με την συναίνεσή της, παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους της Αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα