Υπό έρευνα καταγγελία ιδιώτη για ληστεία σε βάρος του με εμπλοκή αστυνομικού

Υπό έρευνα καταγγελία ιδιώτη για ληστεία σε βάρος του με εμπλοκή αστυνομικού
Ειδικός φρουρός Eurokinissi

Επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι ο αστυνομικός και ένας ιδιώτης τον απείλησαν πως θα του "φύτευαν" ναρκωτικά και του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μία περίεργη καταγγελία τελεί υπό έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων για ληστεία σε βάρος επιχειρηματία στην Αργυρούπολη, με την εμπλοκή αστυνομικού και ιδιώτη, οι οποίοι μάλιστα ακινητοποιήθηκαν από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όταν το θύμα κάλεσε σε βοήθεια και έχουν οδηγηθεί όλοι στο Εσωτερικών Υποθέσεων που διερευνά αυτά που συνέβησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ακινητοποιήθηκε από έναν αστυνομικό και έναν ιδιώτη το πρωί, την στιγμή που έβγαινε από ένα κατάστημα και τον ανάγκασαν να πάνε όλοι μαζί στο σπίτι του θύματος, όπου σύμφωνα με την καταγγελία του, μετά από εκβιασμούς του απέσπασαν 40.000 ευρώ, αλλιώς θα του «φύτευαν»ναρκωτικά για να τον ενοχοποιήσουν.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός φέρεται να είχε τους τελευταίους μήνες περίεργη και ύποπτη δραστηριότητα στην περιοχή της Καλλιθέας και να είχε μετακινηθεί στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών εξαιτίας αυτής της δραστηριότητας.

Όταν τελικά, κατάφερε να τους ξεφύγει το θύμα, κάλεσε την Αστυνομία, οι δύο ύποπτοι προσήχθησαν και βρέθηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό πάνω τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Για την υπόθεση η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει: “Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για τη διερεύνηση της εμπλοκής Ειδικού Φρουρού και ιδιώτη σε υπόθεση εκβίασης και ληστείας σε βάρος ημεδαπού.

Οι προαναφερόμενοι προσήχθησαν σήμερα το πρωί από περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής και εξετάζονται. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα